Business

Voor jou als werkgever is het van belang dat jouw personeel vitaal is. Dit voorkomt ziekteverzuim en draagt bij aan de prestaties van jouw werknemers. Wij bieden graag hulp! Mail vrijblijvend voor extra informatie naar info@summerfitacademy.nl.

De stappen die we samen doornemen

Waar zit de vraag?

We starten altijd met een openingsgesprek. Wij nemen samen de visie op duurzame inzetbaarheid, focus, kaders en doelstellingen door. Waarom wil je een vitaler bedrijf? En voor wie is dit vooral belangrijk? Is het belangrijk voor jou als ondernemer of voor speciale werknemers/teams?

Motivatie

Hoe worden jouw werknemers gemotiveerd om vitaler te worden? En natuurlijk willen we ook dat de werknemers beter gaan functioneren!

De Health check!

Dit is een duidelijke scan van de vitaliteit van jouw werknemers. Aan de hand daarvan hebben we een duidelijk beeld van hoe jouw werknemers functioneren!

Wat ga je eraan doen?

Na de Health check krijgen de werknemers een persoonlijk en individueel advies over het verbeteren van de vitaliteit.

Vitaliteit op de werkvloer

De evaluatie van de vitaliteit op de werkvloer op dit moment. Dit bekijken we aan de hand van de Health checks. Daarnaast is een belangrijke vraag, hoe hou je de vitaliteit op de werkvloer vast? Welke trainingen/workshops moeten we inzetten om de vitaliteit op de werkvloer te optimaliseren?

Resultaat check

De doelstellingen evalueren en wat is de winst van het bedrijf?

Wist je dat?

Slechts 14% van de circa 650.000 bedrijven in Nederland doet iets aan bewegen op of rond de werkplek. Daarentegen vindt driekwart van de Nederlandse werkgevers bewegings- en gezondheidsstimulering belangrijk, mede voor het bedrijf zelf. Van de werknemers beweegt 40 % onvoldoende volgens de Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Interessant zijn ook de ziekteverzuimcijfers: sporters zijn gemiddeld 15 dagen per jaar ziek, niet sporters gemiddeld 29 dagen.

bill-oxford-aIlAhLdwk2g-unsplash

HEALTH CHECK (PMO)

Wij geloven dat nu preventief actie ondernemen noodzakelijk is om ook in de toekomst succesvol te blijven. Wil jij jouw medewerkers stimuleren om vitaler te leven en ze inzicht geven in de eigen gezondheidsrisico’s? Dan is ons preventief medisch onderzoek de oplossing. Dit doen we in samenwerking met The Vital Company

VITAAL PLAN

Een praktisch plan wordt ontwikkeld samen met een interne werkgroep met als doel om iedereen te inspireren, motiveren en uit te dagen tot deelname aan workshops, trainingen en activiteiten. Denk aan thema’s als: voeding, werk-privé, leuke beweegactiviteiten en teambuilding. Met elkaar, voor elkaar, samen lachen! Samen creëren we een vitale cultuur die past in jullie DNA en door de medewerkers gedragen wordt.

image (3)
john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash

Overzicht eventuele mogelijkheden

Quickscan: 20 minuten
 • inlog vitaliteitsplatsform per persoon inclusief levensstijlvragen op basis van de Bravo's 
 • lengte 
 • gewicht 
 • BMI
 • cholesterol
 • suiker 
 • bloeddruk 
€32,50 p.p. 
--------------------------------------------------------
Meest gekozen aanvulling op de Quickscan
 • Ogen, veraf en dichtbij
 • ECG 
 • Oren 
 • Handknijpkracht 
 • Zuurstof/saturatie 
 • spirometrie = longvolume 
 
Kosten voor een uur €97,50 inclusief advies 
Eventueel hierna 2 gespreken online, 6 weken of 12 weken challenge (mindset, voeding, beweging).
1