Sports

Small group training

Onze trainingen zijn binnen & buitentrainingen voor mannen en vrouwen waarbij het accent ligt op afvallen, het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid. In een kleine groep train je om je persoonlijke doelen te behalen. We hebben zeven verschillende soorten trainingen die we aanbieden:

- NIEUW! MAMAFIT 

Ben jij net mama en wil je graag weer fit worden? Dan is deze les echt iets voor jou! MamaFit bestaat uit actieve lessen met oefeningen om je conditie en kracht te trainen en te ontspannen. Daarnaast wordt informatie gegeven over de volgende onderwerpen:

Hoe kom ik na mijn bevalling weer snel in vorm?
Welke oefeningen moet ik doen om weer snel een normale/platte buik te krijgen?
Wanneer mag ik weer sporten?
Hoe voorkom ik incontinentieklachten?
Hoe kan ik het beste mijn baby tillen/dragen?
En alle andere vragen...

- NIEUW! ZWANGERFIT 

Ben je zwanger of net bevallen en zoek je de leukste en beste zwangerschapscursus?

ZwangerFit bestaat uit training en coaching. De training bestaat uit actieve lessen met oefeningen om je conditie en kracht te trainen en heerlijk te ontspannen.

- Bootcamp

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur.

- Bootwalk

Dit is ongeveer dezelfde training als de bootcamp. Het verschil hier is dat we niet gaan hardlopen maar stevig doorlopen. Dus wil jij lekker buiten trainen maar is hardlopen niks voor jou? Dan is deze training echt iets voor jou!

- Booty

Stevige, ronde, volle billen. Wie wil dat nou niet? Tijdens onze Booty Workout, een 45-minuten durende small group training, ga jij oefeningen uitvoeren die specifiek jouw bilpartij targetten. De meeste oefeningen worden uitgevoerd met Booty Bands, dit zijn elastische weerstandsbanden. Het trainen met deze banden is voor zowel beginners als gevorderde sporters geschikt.

- Circuit

Circuit training is een vorm van krachttraining waarbij met een hogere intensiteit en snelheid getraind wordt. Het is een trainingsmethode om de kracht, flexibiliteit en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Tijdens een training worden 10 tot 20 verschillende oefeningen gedaan die in een circuit uitgevoerd worden. De oefeningen worden gedaan voor alle spiergroepen in het lichaam. Er wordt zo snel mogelijk van de ene naar de andere oefening overgestapt.

- DISQ

De Disq is een hoogwaardig weerstandsapparaat. De training wordt gegeven op muziek! Het is echt een feestje om hier aan mee te doen! Je draagt een heupgordel met aan beide zijden weerstandapparaten (DISQs). Het koord dat hieruit komt, wordt geleid via de enkelbanden en voegt weerstand toe aan elke beweging die je maakt. Je haalt meer en sneller resultaat door de DISQ. De weerstand is makkelijk en snel in te stellen, zodat je op je eigen niveau kan trainen.

- HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het trainingsprincipe van HIIT is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Met een HIIT training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust.

Personal training

Wil je afvallen? Wil je sterker en fitter worden? Wil je graag in rust met een Personal Training werken aan jouw gezondheid en kun je wel een stok achter de deur gebruiken? Wij zorgen voor het ultieme resultaat waar je naar op zoek bent.

DUO training

Wil jij samen fitter, energieker en gezelliger fit worden? Dit kan ook!

Kidsbootcamp

Bootcamp voor kinderen is HOT. Ze krijgen er een beresterke conditie van, ontwikkelen ijzersterke spieren en verbeteren daarbij ook nog eens hun coördinatie en motoriek. Om kinderen plezier aan bewegen te laten beleven hebben wij een uitdagende, maar vooral leuke les bootcamp voor kinderen opgesteld.

Onbeperkt trainen inclusief avondtrainingen

Je kunt van 09:00 tot 17:00 gebruik maken van alle faciliteiten in de sportschool. Daarnaast mag je gebruik maken van alle groepslessen. Je kunt je hiervoor aanmelden in de PT-app

 

Wil jij nou vrijblijvend een proefles volgen? Of heb je vragen? Mail dan naar info@summerfitacademy.nl

 

jonathan-borba-lrQPTQs7nQQ-unsplash
1